מטרת השאלון הזה הינו ללמוד על המצב בפועל בנושא מכירת מזון בקפיטריות, מזנונים או קיוסקים ברשות המקומית, כגון: מתנ"ס, מוסדות חינוך, אולמות ספורט, בריכות ועוד. ממצאים של המיפוי יכולים לשמש בסיס לשיפור טיב המזונות הנמכרים כגון באמצעות עדכון המכרז למכירת מזון, עבודה עם גורמים שונים ברשות לשיפור מזון שמוגש במזנונים או עריכת תוכנית התערבות לשינוי התנהגות התושבים. הכלי גם יכול לשמש למעקב אחר מידת ההטמעה של הפעולות לשינוי מכירת מזון במקומות אלו.
ממצאי המחקר יפורסמו בצורת נתונים מסכמים של כלל התשובות ולא יפורסמו נתונים שיאפשרו זיהוי משתתפים.
השתתפותך איננה חובה, אנו מודים לך מראש על נכונותך לקחת חלק במחקר.